EL MONSTRE DE COLORS

El monstre de colors no fa por, és molt especial. S’ha fet un garbuix d’emocions. No sap què li passa. Haurà de desfer aquest embolic perquè totes les emocions barrejades no funcionen bé. Té sort, una amiga l’ajudarà a classificar-les i a entendre-les. Una història senzilla i divertida per a petits i grans. Llegiu-lo, us agradarà!

Angelina

Autora i il·lustradora: Anna Llenas

Editorial: Flamboyant

JOANA RASPALL

Adéu Joana

Adéu Joana! Aquesta matinada ha mort a casa seva als 100 anys. Se n’ha anat discretament, com va viure. “La guardiana de paraules” ens ha salvat els mots. La poeta dels nens per excel·lència, però també poeta per adults, mereix que la recordem llegint la seva obra. I com recomana la seva família a totes les escoles de Catalunya, avui ho farem amb aquest poema.

EL VIATGE

Ho voldria entendre tot

fent un fantàstic viatge

per un mar on fos escrit

en cada gota un missatge.

 Com el plomissol, 1998

 

 

Qui recull les caques del gos?

Hola sóc la Maria Riu de l’Escola de la Coma i us voldria aconsellar la lectura d’aquest llibre. Ens parla d’un nen que un dia, quan se n’anava a dormir van tocar al timbre de casa seva. Enlloc de trobar-se a la porta a una persona es va trobar un gos petit. A aquest gos no el volien a casa seva. Però al final se’l queden.

QUÈ LI PASSA A LA PROFE ?

Hola, sóc la Júlia de Sant Climenç i he llegit un llibre que em sembla que us agradarà; es titula QUÈ LI PASSA A LA PROFE? i tindreu ganes d’arribar al final per veure què li passa a la senyoreta!

Fa uns quants dies que la professora, la senyoreta Anna, està una mica estranya. Somriu tota l’estona, no sent el que li diuen… La Mila i les seves amigues pensen que està enamorada. Però, de qui?                                                                                                                                            Per esbrinar-ho decideixen enviar en missió secreta el seu company Àngel Corona. Però la investigació no és cosa gens fàcil!

Què li passa a la profe

LA ROSA NEGRA

Càndid te una àvia molt diferent de totes les altres: es dedica a inventa roses. A casa seva, el noi haurà d’investigar qui intenta fer malbé la seva última creació. Hi ha quatre sospitosos: la Susi Palop, en Gastó, la senyora Amèlia i el comte de Gomina. Tots tenien un bon motiu per destruir la rosa, però finalment només hi ha un culpable…

 

La rosa negra

De 6 a 10 anys.

És molt divertit. Us el recomano

Ariadna Esteve Maldonado                                                                                                         Escola de Sant Climenç