QUÈ LI PASSA A LA PROFE ?

Hola, sóc la Júlia de Sant Climenç i he llegit un llibre que em sembla que us agradarà; es titula QUÈ LI PASSA A LA PROFE? i tindreu ganes d’arribar al final per veure què li passa a la senyoreta!

Fa uns quants dies que la professora, la senyoreta Anna, està una mica estranya. Somriu tota l’estona, no sent el que li diuen… La Mila i les seves amigues pensen que està enamorada. Però, de qui?                                                                                                                                            Per esbrinar-ho decideixen enviar en missió secreta el seu company Àngel Corona. Però la investigació no és cosa gens fàcil!

Què li passa a la profe

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *