Última parada: la prehistòria!

Com molt bé sabeu hem iniciat, des de fa uns dies, el nostre últim projecte de treball: la prehistòria.

Tots ens sabem alguna cosa d’aquest moment i partint d’això hem continuat investigant.

Un munt de preguntes que hem anat redescobrint gràcies als llibres que ens ha facilitat la Íngrid del bibliobus, gràcies a les converses que anem compartint, gràcies als textos que anem narrant que ens ajuden a reescriure’ns i constatar què sabem, gràcies a les passejades que hem fet pel nostre entorn, la sortida a Moià…

Un projecte ben interessant que com sempre ens ha engrescat a investigar d’una determinada manera i l’acabarem preparant un exposició que quan tinguem a punt ja us convidarem perquè la vingueu a veure.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *