Boníssim!!!!

Ja hem realitzat el taller de cuina amb tots els ingredients, i alguna ajuda extra, que vam collir de l’hort.

Ens vam reunir els grups de mitjans al menjador. L’Emma i totes les famílies que es van poder organitzar per venir ja ens esperaven. En rotllana ens vam situar i després ens vam posar a la feina. Era un dia important, tancàvem la primera cosa del curs: la intervenció i la feina feta a l’hort.

Quan el sol ja era alt, el pati es va contaminar d’una olor exquisida, vam parar les taules i vam començar a degustar. Ningú es va resistir a aquelles olors, colors i textures. Tothom va anar tastant els pèsols, les faves, la col…mmmmboníssim!

No podem acabar aquest text sense donar, des del cor i ben sincerament, les gràcies a L’Adrià i a la Jesusa per la seva funció de coordinadors i a tots els pares i mares que ens heu anat ajudant durant el curs amb les feines de l’hort. Sense vosaltres no hagués estat possible.

Gràcies també a l’Emma per organitzar el matí culinari d’ahir i a totes les mares que vàreu col.laborar enèrgica i amablement. Moltíssimes gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *