Avuxinxeta-blavai , portem coses molt interesants … Això del que us parlo són MISTERIS CIENTÍFICS !!!! ( resolts )

El primer misteri es diu :

La acústica del teatre de Epidaure , que es un teatre antic d’ Àrgòlida que es va edificar al segle iv A.C .

El teatre es exepcional , perquè permet als últims espectadors de les grades de dalt escoltar i distinguir als actors parlar en veu baixa . L’ especulació científica es basava en com podia haverse’n obtingut l’acústica que poseeix el teatre . No és impressionant !! Es creia que l’aire portava els sons fins als llocs mes allunyats . I per fí al 2007 els científics van trobar la solució : El secret estava als seients , estaven fets de pedra calisa , filtraven i suprimien les frequències baixes de les veus servint com trampes acústiques.

Quina cosa més estranya , oi ?

Un altre d’aquest misteris es diu : Les calaveres de cristall !

Quina poor veritat ?

El misteri comença dient que existeixen 13 d’aquest cranis  tallats en cristall  de quars , dels quals cinc hauríen sigut trobats , que poseeixen poders místics i el seu origen és desconegut . Es pensa de que el seu origen sigui precolombí i que hagin sigut realitzats per civilitzacions maies o azteques .

Quina informació  a : http://blocs.xtec.cat/eldiarideleramprunya/wp-admin/post.php?action=edit&post=610ció més interessant , continuem llegint … En 2008 van examinar els cranis de cristall . Una anàlisis detallada de la superfície del crani va mostrar diminutes marques de pulit rotatories al voltant dels ulls , les dents i el crani . Aquesta va ser una clara evidència de que el crani va ser tallat i pulit amb un instrument giratori,els azteques mai van utilitzar la roda.  Els  cranis van ser tallats d’un tros de cristall brasileny a  EUROPA .

LAS CARAS DE MART

Mart , té una cara a la seva superfície ubicat a la regió de Cidonia que per algunes persones es sembla a un rostre humà.  Aquesta regió va ser fotografiada amb detall. Els científics van creure que aquesta cara , era efecte d’ombres i llums , però en una segona fotografía , també mostra la cara a un angle diferent al sol . Això , va atreure la atenció d’organitzacions interessades en vida extraterrestre . Al 2003 una d’aquestes organitzacions va poder fer una fotografía en 3D on es veia perfectament aquesta cara . La imatge mostra una meseta maciza que aparentment va ser formada per deslliçaments però no mostra una imatge de la cara . Més informació a:

http://topdiex.blogspot.com/2009/05/10-misterios-cientificos-solucionados.html

Un munt de misteris que cal investigar.

Denis i Arnau