NOVA SÈRIE: ÀNGEL O DEMONI.

Hauries haver gaudit uns anys més de la teva joventut però les coses s’han precipitat … Els fets m’obliguen a anunciar el que ets, el que sempre seràs … Ets un àngel. Ets una servidora, lluitaràs contra els caiguts però tot el que s’ha escrit fins ara és mentida, la realitat és pitjor “.

‘ Los Angeles i dels Caiguts, les forces del bé i el mal, mantenen una cruenta guerra. Són éssers sobrenaturals però viuen entre nosaltes,  formen part de la nostra realitat quotidiana i són els causants de bona part del que ens passa cada dia.

Hi han 7 personatges principals:

Valeria: és un àngel i el seu nom real és Aura Garrido.

Damián: és dimoni i el seu nom real és Jaume Olías.

Iris: és un dimoni i el seu nom real és Carla Nieto.

Alexia: és un dimoni i el seu nom real és Mar Saura.

Duna:és demoni i el seu nom real és Carmen Sánchez.

Graziel: és un dimoni i el seu nom real és Jorge Suquet.

Natael: és un àngel i el seu nom real és Manu Fullola.

Natàlia i Nieves