ACTIVITATS AMB L’ORDINADOR

TREBALLEM ELS NOMS DELS COMPANYS

L’activitat que explicaré ha estat realitzada en una classe de P5.

Aquesta classe disposa d’un ordinador on està descarrebat el programa Notebook, un projector i una pantalla.

A l’hora de fer servir l’ordinador aprofitem l’estona de racons i ens organitzem de la següent manera:

– Expliquem als nens/es el 4 racons que hi ha pensats per realitzar aquella setmana. (1 relacionat amb el llenguatge matemàtic, l’altre amb la lectoescriptura, un de jocs de taula i l’últim l’ordinador que ens permet treballar diferents continguts depenent de l’activitat triada).

– Els nens/es s’han d’apuntar en uns plafons i decidir quin racó volen fer aquell dia. (hi ha 7 espais on es poden apuntar i quan estan plens han d’escollir un altre)

– La condició que posem és que al llarg de la setmana han de passar pels 4 racons ja que aquesta activitat la fem 4 dies a la setmana.

Els 6-7 nens/es que han escollit el racó de l’ordinador han de seure davant del projector i un d’ells comença fent l’activitat proposada que ha estat explicada abans en gran grup.

Cada nen/a fa una part de l’activitat i van rotant. L’adult pot veure l’activitat ja que té la pantalla del projector baixada.

Per tal de treballar els noms dels companys he realitzat la següent activitat que és autocorrectiva, és a dir els nens/es poden comprovar si ho han fet bé o s’han equivocat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *