HÀBITS I RUTINES

PASSEM LLISTA

La graella que trobareu a continuació la faig servir amb els alumnes de P5. Hi ha un nen/a encarregat de mirar qui ha vingut i qui no i després ho ha de comunicar a la resta de companys. Al costat de la graella tinc posada una llista dels nens/es amb el nom i la foto per tal que els nens/es que no coneguin algun nom la puguin consultar.

La llista que trobareu a continuació la tinc penjada al suro. La mida és A3 i està plastificada, és a dir cada setmana s’esborren els resultats. Si es volen fer reculls d’informació es poden fer fotocòpies.

MODEL PASSAR LLISTA

CALENDARI

A continuació us adjunto el calendari del curs 2012-13. Està pensat pels nens/es d’educació infantil, però també pot resultar molt útil  al cicle inicial.

A partir d’aquest calendari els nens/es podran conèixer i identificar els dies de la setmana, els mesos de l’any i aprendre dites relacionades amb ells.

Desitjo que us sigui d’utilitat.

CALENDARI 2012-13

DIES DE LA SETMANA

A continuació us adegeixo el plafó que faig servir a l’aula per treballar els dies de la setmana cada matí. Ho podeu imprimir en A3.

Cada matí l’encarregat marca el dia actual al calendari i després busca quin dia és i ho posa al plafó.

PLAFÓ DIES DE LA SETMANA 

2 respostes a HÀBITS I RUTINES

  1. Marta diu:

    Moltes gràcies per compartir el teu calendari, a la nostra escola l’hem fet servir molt durant el curs, tant a les classes de P3 com de P4.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *