Estimats Crispetaires,
Avui us faré contents amb una notícia que tots esperàveu de fa temps. Amb la incorporació de Josep Eduard com a Gerent dels cinemes Oscar Les Gavarres arriben èpoques millors pels nostres trastornats estomacs. Finalment podrem tastar cuines del món en versió original i, al·lucineu encara més, en llengua vernacla, sí, en la llengua de la calçotada, els canelons i el menjar blanc.
Ens ho va confirmar el mateix Eduard en una entrevista concedida al Ja tardes de Tarragona Ràdio, el passat dijous dia 3 juny. Una data històrica pels devoradors d’ombres que aspiren a menjar-se-les sense adulteracions, en la línia Santi Santamaria.
La iniciativa és adreçada als estudiants d’idiomes, als hipoacúsics i als “llepafilms” impenitents. La propera setmana s’espera l’estrena d’una plat cuinat pel mestre Claude Chabrol (La fille coupée en deuxi ) que omplirà de sabors francesos les nostres taules.
També ens va comentar que la VO no anava pas malament, tenint present que el públic tarragoní no hi està gaire avesat però, el que encara no acaba d’arrancar, és la versió en català. Així doncs faig una crida als addictes a la crema catalana per tal que no deixeu d’assaborir-la sempre que ens la posin a taula, no sigui que es perdi la recepta i no la tastem mai més.
Com que sembla que, a partir d’ara, haurem de tenir present la programació dels Cinemes Oscar he vinculat la seva web al nostre raconet culinari.
RATATOUILLE
Realment el menú que Oscar Les Gavarres ens proposa a partir de divedres que ve em fa venir salivera només de pensar-hi. Em sembla que d’ara endavant m’engreixaré 10 quilos cada setmana. ¡Aparteu les criatures…!
Una abraçada des de la Masó.
Doncs prepara’t perquè, a més, tindrem El incidente i An American Crime. Demà les comento.
ESTHER