Estimats Crispetaires,
Després de la dieta venen temps en què sal·libarem només de pensar què podrem degustar a partir del mes d’octubre. Venen temps de festivals: Cannes, Venècia, Donosti on es mostra l’avançada de les tendències culinàries de la propera temporada. Llocs mítics per als devoradors d’ombres que es congreguen per assaborir els plats dels millors cuiners internacionals. Fins i tot les crispetes venen acolorides i assaonades de manera que adquireixen les gammes més exòtiques de sabors. En fi, que encara sou a temps d’agafar les maletes i sortir corrent cap a la ciutat dels canals i de l’amor per veure, si la multitud us deixa, tots els mites del nostre univers cinèfil. I com que, em consta, molts cops pequeu de mesurats en els usos d’internet us faig arribar la web del Festival de Cannes amb totes les estrenes i totes les fitxes tècniques.
Per acabar, només dir que no m’he pogut estar de penjar la “foto del dia”, amb la imatge de Clint Eastwood i Manoel d’Oliveira que, com els bons vins, amb el pas dels anys només milloren. El primer ret homenatge al segon però també es podria tractar d’un reconeixement mutu des dos homes que cuinen les imatges amb estils molt diferents però amb resultats d’alta qualitat. Per molts anys a tots dos!
RATATOUILLE
Estimada ratatouille,
Aqui em tens desvirgant-me en el món del comentari bloc i inserint aquest d’aquella manera novata…dins FESTIVALS DE CINEMA per a confirmar que assistiré al de San Sebastian juntament amb els piltrafilles d’Anima’t que s’apuntin.Salutacions a tots els festivaleros!.@NN@