Dissenyem la nostre coreo d’Acrosport!

Estem completant l’avaluació de les figures individuals i de dos i cada vegada dominem millor aquest esport, així que és hora de iniciar un repte més exigent. Com ja hem comentat a classe, per finalitzar la UD d’ Acrosport haureu d’elaborar en grups de 4-6 persones, una coreografia completa, incloent la música que utilitzareu; les figures a executar i la forma de enllaçar-les. S’avaluarà tant el treball final (coreografia representada davant de la classe) com el proces que heu seguit (pràctica els dos dies dedicats a la coreografia). Per fer-ho utilitzaré aquestes graelles; anomenades rúbriques. Si us fixeu us indica punt per punt els diferents aspectes que conformaran la nota, per tant sabréu en tot moment que fer per aconseguir una bona nota!!

[slideshare id=12063337&doc=rubricaacro1-120319062811-phpapp01&type=d]

Descarrega la rúbrica

Anims i molta creativitat!!! Perqué amb esforç tot es possible!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1R8zp8WfqXg[/youtube]

8 thoughts on “Dissenyem la nostre coreo d’Acrosport!

  1. DANIEL Post author

   I no només això sinó que el surfista es cec! Les ganes de fer les coses fa que no hi hagin barreres ni límits!

 1. miriam

  intentarem acostarnos al nivell d’aquests nens!XD

  la nostre ja està em marxa.

 2. Júlia Saperas 1er D

  Que maco el video, aixó esn demostra que podem arribar on volguem, si ens hi esforcem

Comments are closed.