Sortida al Camp de Beisbol Hospitalet

Aquest dimarts fem la sortida al camp de beisbol de Bellvitge, veureu les mesures reals d’un terreny de joc oficial de beisbol així com el material específic d’aquest esport (pilotes, bases, bats, guants…). Us recordo que haureu d’estar a les 9h a classe vestits  per fer la pràctica (al camp no us podreu canviar). Així mateix recordeu que tornarem al centre i per tant la última hora de classe la fareu així que heu de portar el material necessari de la matèria que us toqui.

El calendari de la sortida és el següent:

 • 1C i 1D – Dimarts 28 de febrer
 • 1A i 1B – Dimarts 6 de març

 

2 thoughts on “Sortida al Camp de Beisbol Hospitalet

 1. Joana Montero

  Haay m’ha enncanntat *_*!
  Ha estat molt xula, la sortiidaa;)
  M’agradaria repetiir-laa! Jjajajaja:P!;$

 2. Ivan González

  M’ha agradat molt però el camp en el que hem fet el partit era molt petit.

Comments are closed.