05.- Reconeixements EDUcert®

Hi han produccions o iniciatives que reben l’EDUcert ® com a reconeixement, independentment si després el posen en un lloc visible o no (entrada, despatx) ,  l’acreditació no té limit de temps, però si es posa junt a la producció té temps limitat a dos anys o limitat a canvis rellevants del contingut.

El lliurament de l’acreditació és fa en un acte públic, generalment amb persones rellevants en el camp de l’educació, de la comunicació, de la creativitat i/o de la cooperació.

Si es tracta d’un llibre o una revista, obra de teatre, exposició pública, web o bloc el reconeixement és pot posar en un lloc visible com a notícia, això no implica que els continguts estiguin criticats, sinó la iniciativa, la trajectòria o el projecte.

Per a exposar l’ EDUcert® de continguts cal que CERADAI els supervisi i estigui assabentada.

Deixa un comentari