0.INDEX del registre EDUcerts a partir de gener de 2009

Registre de certificacions i acreditacions respecte a les produccions escolars creatives cooperants i les competències personals en l’atenció educativa i les tècniques en l’ensenyament.

Aquest registre EDUcerts consisteix en anunciar públicament les produccions creatives cooperants i els seus autors/es així com les persones que s’ho mereixen, els següents tipus de reconeixements per a l’estímul del civisme i del voluntariat sistèmic competencial CERTS (competències específiques de renegociació transmediadora social) en l’acció social i la ciutadania.

Tipus de reconeixements EDUcerts:

01.- Reconeixement a personal cooperant i/o col.laborador en formació, en participació i/ o com a cooperant EDUcre@.-

02.- Llicències per a l’exercici autònom COAS.-

03.- Registre de PaCS (plans d’actuacions conjuntes entre entitats).-

04.- Llicències d’exposició EDUcert®.-

05.- Reconeixements del mèrit EDUcert®.-

Tot per a la sensibilització solidària mundial PDM

 2015 i pel valor afegit educatiu EDUcert (R)

Més informació:    www.educert.cat

01.- Llistat de personal cooperant i/o col.laborador en actuacions CERADAI per a l’any 2009

Des de 1989 CERADAI registre tot el personal cooperant i col.laborador en les actuacions que l’entitat desenvolupa, que per a reconèixer la seva tasca rep en un acte públic un certificat o un diploma, on s’especifica la seva participació i el nostre agraiment.

En l’actualitat tenim sense comptar els EDUcre@ 2008 un total de 1104 registrats entre 25 de juny de 1989 a gener de 2008. Ho formen professorat cooperant, alumnat participant de peonades culturals, ràdio escolar, peonades de jocs de tauler…, entitats, professorat alumne en cursos de formació, professorat formador, personal qualificat cooperant, etc en general personal en exercici del voluntariat promotor cultural.

LLISTAT DE PERSONAL COOPERANT AMB CERTIFICAT O DIPLOMA A PARTIR DEL DIA 01 de gener de 2009.-

02.- Llicències COAS.-

Per a la dinamització del pla de formació ENTRENA així com de la resta d’ajuts EDUcert ® existeixen persones voluntàries preparades per a exercir una sèrie de rols COAS.

Quan l’exercici es porti a terme sense personal COAS adscrit a CERADAI, aquestes persones per a utilitzar la nostra metodologia precisen dues coses primer una formació qualificada i segon una llicència per a lexercici que és anual.

PERSONES AMB LLICÈNCIA COAS PER A L’ANY 2009

04.- Llicències actives EDUcert ®

Fet el reconeixement EDUcert  ®  a iniciativa de persones particulars, entitats o de la mateixa CERADAI, s’obté la llicència de publicitar en lloc visible el distintiu amb els valors CERT (coherència, expressió, recomanacions, tècniques per l’usuari).

RELACIÓ DE PERSONAL I PRODUCCIONS AMB LLICÈNCIA EDUcert ®:

En Carles Prats Ferré        www.cabaces.com                                web

En Carles Prats Ferré       “75 anys fent camí”                               llibre

Na Montserrat Fortuny Lahoz      Programació didàctica de llengua anglesa a l’ESO    Dossier supervisat i feta la presentació

Na Meritxell Salla Llambrich      “La programació de l’educació física a l’educació primària”  Dossier supervisat i feta la presentació

En Josep Maria Ferran i Torrent (lletra), Consol Vericat Castell (lletra, música i veu) i Josep Enric Peris Vidal (música)          Les cançons Cabacejar  i   Catalunya 2016    CD i partitures.

CEIP Mare de Déu dels Àngels             Projecte pedagògic FÈLIX               Dossier i fotos a la revista del centre

Les llicències EDUcert® s’atorguen de cara a la publicació escrita o digital (llibres, webs, blocs de textos i de fotos, cançons, vídeos, films, powers point, articles d’opinió, notes de premsa, etc.), altres productes materials o electrònics com joguines, jocs, així com medicaments, aliments, etc. o de cara a l’oferta d’accés públic (mostres, obres de teatre, exposicions, cases o altres espais, programes de ràdio i/o de televisió, documentals, etc.) o la difusió d’organitzacions (pamfletos, webs, blocs, cartells de publicitat, etc.)

05.- Reconeixements EDUcert®

Hi han produccions o iniciatives que reben l’EDUcert ® com a reconeixement, independentment si després el posen en un lloc visible o no (entrada, despatx) ,  l’acreditació no té limit de temps, però si es posa junt a la producció té temps limitat a dos anys o limitat a canvis rellevants del contingut.

El lliurament de l’acreditació és fa en un acte públic, generalment amb persones rellevants en el camp de l’educació, de la comunicació, de la creativitat i/o de la cooperació.

Si es tracta d’un llibre o una revista, obra de teatre, exposició pública, web o bloc el reconeixement és pot posar en un lloc visible com a notícia, això no implica que els continguts estiguin criticats, sinó la iniciativa, la trajectòria o el projecte.

Per a exposar l’ EDUcert® de continguts cal que CERADAI els supervisi i estigui assabentada.

5.1.- Registre dels EDUcert ® reconeguts. Total: 21

Tenir el reconeixement vol dir rebre l’EDUcert® com la relació que tot seguit s’especifica, l’altra és demanar la llicència activa EDUcert®, que es manifestar la intenció de publicitar el certificat en un lloc visible de l’organització o publicitar la distinció en un lloc visible de la publicació sigui llibre, revista o altre mitjà de comunicació.

Total. 21 EDUcert reconeguts.-

Relació de primers 14 reconeixements EDUcert de 2007 i 2008.-

 ATORGAMENT  EDUcert  2007 en EDUcre@ 2007

1.- A la cançó Cabacejar, primera part. Lletra de Consol Vericat i J.M. Ferran, musicada i cantada per Consol Vericat. El dia 05 d’agost de 2007 en el ball dels jubilats dins de l’actuació de l’orquestra MONTSANT.

2.- A l’autor de  www.cabaces.com    En Carles Prats Ferré

ATORGAMENT EDUcert 2008.

L’ATORGAMENT DE L’EDUcert a 11 iniciatives ciutadanes i docents de base en EDUcre@ 2008:

Tres entitats, tres revistes, un llibre, una cançó, dues programacions didàctiques i un projecte pedagògic.

 3.- La FAPAC,  www.fapac.net

4.- La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), www.federacio.net

5.- EL PROGRAMA PEDAGÒGIC FÈLIX DEL CEIP “ELS ÀNGELS”

I A LES TRES REVISTES:

6.- La local de “LA VILELLA BAIXA”,

7.- “LA CRIFOLLA” DE L’AMPA DE L’ALEIXAR.

http://picasaweb.google.es/educert/CRIFOLLA

8.- I la comarcal “ LU VIOLI” DEL CENTRE D’ESTUDIS DEL PRIORAT.

  http://www.raco.cat/index.php/ViOli     http://www.sre.urv.es/irmu/priorat

9.- APYDA   al curs sobre el TDAH   Valls   Setembre 2008

http://blocs.xtec.cat/tdah

http://picasaweb.google.es/moninclos/VALLS

10.- A l’obra 75 anys fent camí d’ En Carles Prats

   

11 i 12.- A les programacions didàctiques de Montserrat Fortuny i Meritxell Salla.

13.- La cançó de J.M. Ferran (lletra) Consol Vericat (veu) i Josep Enric Perís (música)  CATALUNYA 2016

   

Reconeixements en motiu dels premis MICRO, en l’acte públic del dia 13 de desembre de 2008:

14.- A la iniciativa de ràdio Sant Pere Sant Pau, emissora municipal amb més de 22 anys al servei de la llibertat d’expressió sense barreres discriminatòries econòmiques o de rendibilitat d’inversió publicitària i en qualitat d’escola de base de persones comunicants orals. Iniciativa en el darrer programa de l’any el dia 11 de XII de 2008 en l’entrevista a l’Associació Cultural Hispano Rusa

A PARTIR DE L’ANY 2009

15.- El pessebre de l’Església de l’Aleixar, gràcies a la difusió de La Crifolla (any 2005) i a la petició de Vida Creixent. http://picasaweb.google.es/educert/Pessebre 

16.- Ràdio Falset  Per la seva inciativa en la llibertat d’expressió al servei de l’entorn de la comarca del Priorat i al món de l’acció social i de ciutadania.  Data prevista per a lliura-lo 28 de març a les 16 hores als estudis de la ràdio Falset, plaça de la Quartera.

http://www.radiofalset.net/

17.- Els Jocs Florals de Torroja del Priorat

18.- La presa de Margalef

Visualitza la imatge a mida completa   

19.- El Museu municipal de Cabacés

20.- L’arc de fustes de J.M. Roselló del Museu Municipal de Cabacés.

21.-                2011.- A Maria Montserrat Roman i Sastre,  el dia 04-12-11 , acompanyada en concert pel jove violinista Elias Sanchis Diaz, lliurat a Cabacés dins del programa de la fira de l’oli Baronia, per la regidora de cultura i la primera presidenta dona de la història de la Societat Recreativa la Unió de Cabacés, Na Mercè Souto.

Visualitza la imatge a mida completa

El registre general d’EDUcerts es troba clicant a

http://blocs.xtec.cat/educerts

Aquí podrem trobar un historial de la nostra relació cooperant amb el personal autor de les produccions o els seus propietaris

http://picasaweb.google.es/educert