El Som Cultura popular busca voluntaris!

T’agrada la cultura popular? Balles danses tradicionals? Jugues als jocs de tota la vida? T’agrada escoltar o explicar les rondalles dels avis? T’apassiona la cuina de sempre? Del dia 25 fins al dia 28 de gener, el recinte de la Fabra i Coats de Barcelona s’omplirà d’experiències que poden interessar-te: és el Som Cultura Popular, un espai únic on viure i compartir la cultura popular de casa nostra.

Però, si per a tu això encara és poc, si vols submergir-te encara més en aquesta experiència, no deixis escapar aquesta oportunitat: el Som Cultura Popular busca voluntaris!

Així, podràs viure les xerrades, tallers, actuacions, presentacions i totes les activitats des de dins, en contacte directe amb els protagonistes. I faràs possible que aquesta trobada sigui una realitat.

Si hi estàs interessat, segueix aquest enllaç i apunta’t al formulari. A partir de llavors, els organitzadors es posaran en contacte amb tu per a facilitar-te més detalls. Tens de temps fins el 31 de desembre.

I és que, si no és popular, no és cultura!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *