Sant Jordi 2013

La festa de Sant Jordi d’aquest any ja s’ha acabat!!!

Aquella tarda de Sant Jordi, quan les famílies van entrar al pati de l’escola es van trobar que el pati del centre s’havia convertit en una vila medieval. Tots els alumnes de 3r,4t,5è i 6è, que eren els habitants del poble, esperaven immòbils l’entrada del públic per representar la seva escena de la llegenda de St. Jordi. Enguany la nostra celebració ha girat al voltant de la representació gestual d’aquesta història a través de fraccions de petites escenes o quadres plàstics. Aquest treball està relacionat amb el bloc de continguts d’Expressió Corporal de l’Àrea d’Educació Física.
Després de la representació dels quadres plàstics, els alumnes Educació Infantil i Cicle Inicial van realitzar una activitat de dansa expressivo-creativa. Educació Infantil amb els seus cossos i seguint el ritme de la música, van representar les roses sorgides de la ferida que Sant Jordi li va fer al drac. Per finalitzar, els alumnes de 1r i 2n ajudats per unes teles van fer una coreografia per tal d’acabar formant entre tots la senyera Catalana.

Que bonic ha estat veure tots alumnes de la nostra escola participant amb tanta il•lusió i ganes de la Diada de la rosa i el llibre.

Hem d’agrair molt especialment a un grupet reduït de mares de l’AMPA que van col•laborar, un cop més, en tot allò que els varem demanar. Sense la seva ajuda la festa no hagués estat tant lluïda.