Els alumnes de 3r pugem a la Mola!

Els alumnes de 3r han pujat a la Mola .
L’objectiu d’aquesta sortida és donar a conèixer les activitats en el medi natural com una forma més d’activitat física saludable, així com també serveix per a fomentar el respecte i la valoració i conservació del medi natural.
Hem començat la pujada des de Caval Bernat a Matadepera. Quan hem arribat al cim tots els nens i nenesestaven entusiasmats observant i descobrint l’espai. Els hi ha fet molta il·lusió descobrir la Taula d’orientació de la Mola.
El dia ens ha acompanyat molt, el cel estava tan clar que hem pogut veure fins i tot la Torre de Collserola, el mar de Barcelona, el Tibidabo… Montserrat…
És un plaer poder comprovar un altre cop com els nens i nenes gaudeixen tant d’aquest tipus de sortides.
Per saber-ne més podeu visitar el bloc de 3r: http://blocs.xtec.cat/rosaoriol3r/

Deixa un comentari