Recursos web es passa a Genially

Un cop analitzades les respostes del qüestionari que us vàrem proposar fa un dies, hem decidit passar les nostres activitats a Genially. Aquesta eina no és tant potent com Flash, però ens dona la possibilitat d’arribar a tots els dispositius i fer-les més versàtils, sense donar tants problemes.

Vull donar les gràcies a totes aquelles persones que han respost al qüestionari i, que amb les seves aportacions, han fet que puguem decidir quines són les activitats que tenen més acceptació i poder fer el traspàs, al nou entorn, començant per aquestes. El qüestionari encara és obert, per si algú més vol aportar el seu granet de sorra.

A principis de setembre, podreu tornar a gaudir de les nostres antigues activitats i intentarem crear-ne de noves.

4 comentaris a “Recursos web es passa a Genially

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *