Nou telèfon contra l’assetjament escolar, 900 018 018

El telèfon contra l’assetjament escolar i maltractaments en l’àmbit dels centres docents, el 900 018 018, ha començat a estar operatiu aquest dimarts 1 de novembre perquè alumnes, pares, docents o qualsevol altra persona pugui denunciar casos relacionats amb aquest tipus de violència a les aules.

Funcionarà les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any i serà gratuït i anònim, donat que les trucades no quedaran reflectides en la factura dels usuaris, segons va detallar el Ministeri d’Educació en la presentació del nou telèfon el passat mes.

Les trucades seran ateses per una vintena de professionals de psicologia, juristes, sociòlegs i treballadors socials i els usuaris amb discapacitat auditiva o del parla disposaran d’un servei de missatgeria de text així com l’atenció d’un agent en llenguatge de signes per vídeo-xat o vídeo-anomenada.

Podeu ampliar la notícia, aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *