Guia del transtorn negativista desafiant

Us presentem la Guia del trastorn negativista desafiant de Josué Vasquez i d’altres autors.

Aquest trastorn es caracteritza per un patró recurrent de conductes no cooperatives, desafiadores, negatives, irritables i hostils cap als pares, companys, professors i altres figures d’autoritat. Són nens i adolescents discutidors, desafiadors i provocadors que s’enutgen i perden el control amb facilitat. A diferència del Trastorn Disocial, no hi ha violacions de les lleis ni dels drets bàsics dels altres. Aquest comportament, es presenta per un període major a sis mesos i amb més intensitat que en altres adolescents de la seva mateixa edat. Aquest trastorn interfereix gairebé sempre en les seves relacions interpersonals, la seva vida familiar i el seu rendiment escolar. Com a conseqüències secundàries a aquestes dificultats, els nens solen tenir baixa autoestima, escassa tolerància a les frustracions i depressió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *