Majúscules i minúscules vocals + P

Us oferim, a continuació, la primera activitat de la sèrie “Majúscules i minúscules vocals + P ” adreçada al Cicle Inicial de primària. En aquesta ocasió, es treballen les paraules que tenen vocals + “P” i es fa relacionar els alumnes la imatge amb la grafia en lletra minúscula i majúscula.

Es pot treballar amb la pissarra digital, amb tot el grup-classe o bé de forma individual.

A continuació altres activitats de la sèrie:

 • Paraules. Vocals + P
 • [kml_flashembed movie=”https://42a67bd0-a-c9e90866-s-sites.googlegroups.com/a/xtec.cat/recursos_web/home/2014/mamip.swf” width=”350″ height=”420″ wmode=”opac” /]

  Captura de pantalla del joc:

  Per jugar a pantalla completa, clica aquí.

6 comentaris a “Majúscules i minúscules vocals + P

 1. Retroenllaç: Majúscules i minúscules vocals + ...

 2. Bon dia Emilia, he conegut aquest recurs a través d’un curs que estic fent.
  Sóc mestra i ara treballo de logopeda en un centre d’EE i s’ajusta molt a les possibilitats dels meus alumnes. Nosaltres treballem també vocals + P / vocals + P+L / després P+L+M …
  total que et volia preguntar si em pots explicar en quin programa o de quina manera has generat els teus exercicis per poder continuar-los.
  Et sembla que seria possible, sóc bastant “patatilla” en les TIC o TAC …
  Gràcies !

  Dolors Martínez

 3. Dolors ,

  Acabo de veure el comentari que vas fer, fa uns dies. Ho sento… Fa temps que no m’arriben correctament els missatges i per això no t’he contestat. Acostumo a fer-ho de seguida.

  Els jocs estan fets amb el Flash. Em temo que es tracta d’un programa amb una certa dificultat. Jo mateixa encara estic aprenent i ja en porto uns anys treballant-t’hi.

  Si el que vols es crear les teves pròpies activitats existeixen d’altres opcions que potser t’aniran millor per començar: JCLIC, EdiLim, Cuadernia,… amb les que podràs realitzar jocs interactius més fàcilment i més tard introduir-te en el fantàstic entorn del Flash.

  Ànims, que crear les pròpies activitats dóna molta satisfacció i a més a més pots ajudar millor els teus alumnes.

  Una abraçada, Emilia 😛

 4. Hola Emilia, ja havia vist la teva nota avisant de la dificultat de respondre. Aquests dies ja havíem “descobert” que treballes amb Flash, i també que és molt complexe de fer-lo anar.

  Sí que estem buscant alternatives i ja ens havíem plantejat el Jclic, però és que quan vaig veure el que tu havies fet em va agradar tant!
  De fet els estic fent servir amb P+L, i més endavant un cop ja hem treballat la T i va molt bé, perquè per mi està molt ben pensat i estructurat.

  Et felicito pel teu blog i per la teva energia !!

  Una abraçada !

  Dolors

 5. Dolors,

  La veritat que el Flash dóna molt de joc, però jo també vaig començar creant activitats amb les eines que et vaig comentar i penso que als nens el que realment els interessa és que l’activitat estigui pensada especialment per a ells.

  Ànims, que a poc a poc es fa el camí.

  Una abraçada. Emilia. 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *