FÍSICA 3D

3d

A principi de curs havíem de triar el nom de la classe. Sempre treballem algun projecte amb el nostre nom i, com que portem quatre anys triant algun animal (la guineu Rocabruna és la nostra mascota des de fa quatre cursos), varem decidir que teníem ganes de canviar una miqueta.
Volíem ser molt espavilats i triar algun nom que no ens donés massa feina. La pluja d’idees va ser fantàstica perquè es van proposar molts noms (per ex. científics, els bojos per la ciència, els seguidors d’Einstein… i alguns més d’aquest estil, però de seguida els rebutjàvem imaginant-nos la feinada que ens podria dur un nom així. No ens en sortíem. La mestra va decidir deixar-nos consultar amb el coixí noves idees i l’endemà varem fer una segona votació. Algú va proposar mig en broma els 3D i de seguida ens varem imaginar fent d’Avatars per la classe. La votació va ser clara, la única que dubtava era la mestra i ara ja sabem perquè… el món de les dimensions és més complicat del que ens podíem imaginar!

EXPERIMENTACIÓ: LA LLUM

p3230867

p3230866

p3230868

p3230872

EL NOSTRE AVATAR

A plàstica varem dibuixar el nostre avatar, en dues dimenssions, és per a presentar-nos al nostre bloc personal.

ARIEL
Com que hem participat al ballet Ariel per les decennals de Valls junt amb totes les escoles de Valls, la Rosa de plàstica ens ha ajudat a fer el nostre propi escenàri inspirat en La Tempesta de Shakespeare, la música de Robert Gerhard i els decorats de Joan Miró, però ens ho ha fet fer en 3D. Després li hem fet una fotografía i ho hem passat a 2D per penjar-ho al centre cultural de decoració.

LES CAPSES 3D
I per entendre bé les coordenades que donen l’amplada, l’alçada i la profunditat que caracteritzen les tres dimensions, varem fer-nos una capsa folrada i emmarcant les coordenades amb cinta adhesiva de colors.

INFORMACIÓ AL NOSTRE BLOC

Edu3.cat

Després d’organitzar-nos i repartir-nos cadascú una part de les tasques, hem ajuntat cada part i ha sortit l’inici del nostre projecte.

p3230864

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>