Carnestoltes moltes voltes!

Al racó de llengua estem treballant les dites de Carnestoltes que més ens agraden. Individualment les escrivim i les decorem per penjar-les al nostre racó. També les gravem en àudio! Ens encanta!

AUTORS/-ES: Anna, Joel, Abril, Joan de P5

AUTORS/-ES: Anna, Joel, Abril, Joan de P5

Al racó de plàstica tenim el taller de les disfresses. En grups de 4, els nens i nenes confegeixen la seva disfressa. En assemblea, cada classe va escollir la seva disfressa. P4 serien mags i magues i en P5 serien pintors i pintores. Els nens i nenes de 1r van decidir anar disfressats de pirates. I amb molta imaginació ens hem posat en marxa!

Al racó de la PDI estem realitzant diverses activitats de la pàgina http://www.edu365.cat/carnaval/. Ens centrem en activitats dirigides a infantil i CI com, per exemple, “Tants caps tants barrets”, “Les disfresses de la Laura i l’Edgar”, “El món per un forat”, entre d’altres. Els nens i nenes treballaran en petit i gran grup.

Un altra activitat treballada ha sigut el conte digital. Aquesta activitat la podem trobar a l’apartat de contes de l’Edu365. Ha estat molt enriquidora pels nens i nenes perquè han treballat vocabulari i comprensió oral. A més a més, conté imatges que que faciliten la comprensió escrita.

http://www.edu365.cat/primaria/contes/contes_spc/index.htm

A la sala d’informàtica amb el programa Tux paint els nens i nenes estan creant paisatges que després farem servir com a fons on enganxarem una foto seva amb la disfressa.

AUTORA: Gemma1r

AUTORA: Gemma de 1r

Al racó de música estem assajant les cançons triades en l’assemblea. Els de 1r han triat “Ara arriba el Carnestoltes”, mentre que els de P4 i P5 cantaran i ballaran “Carnestoltes quinze voltes”. Us avancem un assaig!