03.-Descobrir la força de la conversa i del contracte reflexivo pràctic transaccional analista.-

La conversa i el seu fruit el contracte reflexivo pràctic transaccional analista, comporta a partir de les necessitats ciutadanes l’experiència del tractament psicosocial de les decisions (Decisioteràpia) i el paper que juga l’autohipnosi i l’autosuggestió personal i col.lectiva, on les tasques d’assaig són les mateixes decisions, poc a poc es va per la redescripció es va construint el nivell de teorització, metadecisòria i dels principis científics de les decisions ciutadanes, Decisiologia.

Totes les persones i tots els col.lectius tenen els seus recursos de Decisioteràpia i de Decisiologia.  També les seves competències efectives davant la recurrència activa de les seves decisions on en els menors d’edat pesen les de les persones adultes: miniargument, argument de vida del grup sigui parella, família,etc. i la seva alta participació en l’entorn social i cultural. Unes de les competències efectives en aquesta línia és la facultat del recordar i de l’esborrar el que volem tenir o no a la memòria i el paper de la hipnosi natural i normalitzada, apresa ja dels del naixement en diverses fases i moments del creixeemnt humà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *