LES CARABASSES DE 3R I 4T

Des de fa bastant de temps, a l’escola Rivo Rubeo, es fa un  treball  amb les carbasses amb 3r i 4t.

Els de 3r s’enduen una llavor de carbassa en un test a casa. Allà la planten en un test més gran perquè pugui créixer amb normalitat. La planta creix i creix fins que neixen unes flors, i quan passa un temps neixen unes cosetes taronges petitones que son les carabasses.

A 4t a la tardor portem les carabasses que ens han crescut al llarg del procés i s’han convertit en enormes carabasses. Amb les carbasses que la mestra ens diu que portem després les pesem, les exposem al vestíbul i quan ja les ha vist tothom, les tallem, li traiem les llavors i li donem als nens i a les nenes de 3r perquè ho plantin a un test i els hi creixin unes carbasseres ben boniques. I d’aquesta manera, es torna a repetir el cicle.

Trobareu unes fotos d’aquestes activitats clicant AQUÍ

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *