Diccionaris i Traductors on-line

nens-paper

Diccionaris

  • dicciEls diccionaris audiovisuals són petites aplicacions multimèdia interactives a partir d’una plantilla, de caràcter audiovisual amb la incorporació d’imatges, textos i sons, aplicable a l’aula, on l’alumne es trobarà amb un conjunt de fotografies d’elements, en clicar sobre d’un dels elements apareixerà la imatge aïllada i el seu nom en minúscules i majúscules, així mateix tindrà l’opció de sentir com es pronuncia el seu nom.La plantilla s’ha fet amb el programa Flash.
  • Diccionaris il·lustrats interactius
català-àrab.
català-xinès.
català-urdú.
català-amazic
  • Diccionari multilingüe
    Diccionari multilingüe anglès, castellà, francès i italià boladelmon
  • DIDAC
    Un diccionari pensat per a l’aprenentatge del català a l’escola primària i al primer cicle de secundària. Les definicions, fàcilment comprensibles, estan escrites amb un llenguatge senzill i planer que evita qualsevol discriminació per motius de raça, religió, sexe o creença. Les il·lustracions s’integren al text i són molt útils per a la comprensió.

Traductors on-line

  • Traductor automàtic. El servei de traducció automàtica de la Generalitat permet traduir en línia   textos curts i pàgines web.La traducció resultant és de qualitat esborrany i s’ha de revisar per obtenir la    qualitat d’una traducció professional. Està disponible per als parells de llengües següents:*català ↔ castellà,*català ↔ anglès,*català ↔ francès,*català ↔ alemany*català ↔ occità,*català ↔ occità aranès,*castellà ↔ occità,*castellà ↔ occità aranès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *