Blocs i Webs interessants

Aquí aniré publicant Blocs i Webs interessants que tinguin relació amb la cuina i els nens.

Cuina a bon preu és un programa de cuina diferent amb intenció de motivar els nens a posar-se a la cuina, i als pares a fer participar més els seus fills.El cuiner Pep Nogué ens ensenyarà a fer diferents receptes amb l’ajuda dels més petits. En general són receptes fàcils, però amb productes i aliments que no són els típics que mengen els nens. Són receptes que poden interessar a tots els públics.

http://www.bonpreu.cat/cuinabonpreu/?cat=3

  • Amanida de receptes és el bloc de cuina de Cristina Brugarolas. Trobarem un recull de receptes fàcils i elaborades  amb tot tipus d’ingredients. Podem cercar: Aperitius, Primers plats, Segons plats, Postres i Salses.
  • La cuina de casa és el blog de postres de la Gemma Clofent, una pastissera casolana.  La necessitat d’intercanviar receptes la va dur a escriure un blog de cuina exclusivament dedicat a les postres que manté ben viu des de 2006. En el seu receptari s’hi poden trobar des de dolços tradicionals fins a propostes actuals dels principals pastissers catalans. Si busqueu alguna recepta dolça o si voleu estar al corrent de les trobades i classes que es fan, no dubteu a visitar La cuina de casa.

http://blogs.cuina.cat/lacuinadecasa/

  • Menja sa tracten, des de la vessant més humana, els valors de la dietètica, la nutrició i la gastronomia tradicionals sent fidels a la seva filosofia: amb un estil de vida saludable. Plantegen fer un ús adequat dels aliments fent que sigui més fàcil portar una dieta sana i equilibrada.

http://www.menjasa.es/blog/

  • Al vostre gust Us agrada la cuina? Us interessa saber d’on vénen molts dels productes que mengem? Us agrada conèixer les tendències de consum? Les modes? I llocs per visitar? Voldríeu entrar a les cuines i obradors dels millors cuiners del país? O en altres de casolanes i rebre consells de nutrició? Doncs no ho dubteu, “AL VOSTRE GUST” és el vostre programa i aquest és el vostre blog.

http://blogs.ccrtvi.com/alvostregust.php

  • Alícia és un centre de recerca dedicat a la innovació tecnològica en cuina i a la difusió del patrimoni agroalimentari i gastronòmic.  Vol ser un referent que aconsegueixi crear consciència social sobre la importància de l’alimentació com a fet cultural i com a factor educatiu.

http://www.alicia.cat/

  • Club de Cuines.cat: un portal en català que recull tot el contingut dels programes de cuina de TV3 i Catalunya Ràdio. Receptes, videos, blogs, concursos… no hi falta de res! Si sou fans de l’Isma, caçadors de bolets o aficionats a les cuines exòtiques que surten a Karakia (com jo!) no us ho perdeu.

http://www.clubdecuines.cat/

  • Planeta de Cuines: una descoberta recent per mi i una genial porta d’entrada a la blogosfera culinaria catalana. Aquesta web és un meta-blog que recull enllaços de diversos blogs de cuina, la majoria en català.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *