4 thoughts on “TREBALL D’ANGLÈS A 6È FOOD PROJECTS

 1. Nens i nenes de 2nB

  Hola! som els nens i nenes de 2n B. Hem mirat el vostre vídeo i ens ha agradat molt! Esperem que quan fem 6è treballem com vosaltres!

 2. mariam

  és genial. L’he ensenyat a totom: les amigues, la familia, els profes del Puig que vigilen…. i a tots ellsss els ha encantat, han flipat i la Yolanda es una profe genial; ens fa feliços i alhora estudiem molt. No m’allargaré més. En fi, m’ha encantat!!! Adééuuuuuuuuuu!

 3. Bruna Gabarró

  Aquest video està molt bé! Va ser molt divertit, fer el treball, i vaig aprendre moltes coses. Espero que en fem un altre!!!

 4. ilias

  A mi m’ha agradat molt. M’agradaria que el power point que estem fent per als pares ens quedés igual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *