Category Archives: Cinquè

JOC DE LA PREHISTÒRIA

Buscant per internet ens ha sortit un joc que per a tots els de 5è us pot agradar.
Ja que acabem de realitzar el projecte interdisciplinari a l’entorn de la prehistòria i vam participar en els tallers “SER PREHISTÒRICS PER UN DIA” al parc del Collsacabra, aquest joc de la prehistòria us ajudarà a repassar tot el que heu après, que és molt!, d’una manera ben divertida . Animeu-vos!!!

ZÀPING TEATRE 5È juny de 2011

Obra de teatre creada a partir d’un treball d’improvisació i representada davant els pares el 8 de juny al teatre de l’escola.

Direcció: Marta Parramón.

HISTÒRIES DE MITJANIT

mitjanit

ANUNCI DE PERFUM

perfum

TELENOTÍCIES

telenot

PROGRAMA DE TRUCADES

trucades

FESTIVAL DE COLEVISIÓ

colevis1colevis2

CONCURS DE CUINA

cuina

CONCURS DE BALL

conball

CONCURS D’ESPORTS

1

ELS GOSSOS

11

LA SORTIDA A SANT JAUME

El dia 14 de Juny vam anar a Sant Jaume caminant. Vam sortir a les 9:00. Vam arribar a Sant Jaume a les 10:09. Allà vam esmorzar i quan vam acabar ens van deixar jugar: alguns jugaven a futbol, d’altres  jugaven a l’ amagada i uns quants al quadre de la vida. Ens hi vam estar fins a les 12:00. Després, vam tornar a l’escola caminant sota un sol que cremava. Vam arribar i com que faltava un quart per les 13:00 ens van deixar jugar al pati.

Bruna i Melany

FÒRUM D’ESCOLES VERDES

dscn5149El dimecres 6 d’abril la Maria Pratdessaba i la Bruna Gabarró (representants de primària) van assistir al Fòrum d’Escoles Verdes que va tenir lloc a Viladrau. Els alumnes van presentar els seus projectes i les mestres van compartir experiències amb d’altres escoles. Una experiència molt positiva.