Què faries si…?Aquest article s'ha publicat dins de activitats, escriptura creativa i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

10 respostes a Què faries si…?

 1. Oriol diu:

  Jo la faria servir per molestar als que em molestin, fer moltes bromes i podria fer coses que la gent no pot fer.

 2. Lluís diu:

  Jo, la poció de poder ser invisible la faria servir per: Fer bromes, per espantar a la gent que hi vagi pel carrer i per anar a excursions sense pagar.

 3. jose molina diu:

  Jo si tingués la poció de fer-me invisible la faria servir per fer bromes als meus amics/amigues, anar a veure coses que sempre he volgut veure, passar unes bones vacances al lloc que mes m’agradés, canviària els colors dels semàfors per causar accidents, em fària passar per algun personatge famós,…
  Aquestes son les coses que faria primer.

 4. helena diu:

  Jo la faria servir per espiar a la gent, quedar-me desperta tota la nit i coses per l’estil.

 5. Noelia diu:

  Doncs jo ho faria servir per fer entremaliadures, quan no hagi fet els deures, per jugar a les tantes de la nit, veure la televisió quan em doni la gana, agafar l’ordinador i per fer trampes al” amagatall” o qualsevol joc.

 6. sara diu:

  A mi m’agradaria ser invisible per colar-me en un avio i anar als jocs olímpics i veure com corren, salten i com tiren l’arc.
  Jo faria una carrera entre ells per veure qui guanyaria.

 7. sofia diu:

  A mi m’agradaria ser invisible per entrar al parc d’atraccions sense entrada i sense que ningú em vegi.

 8. Antonio diu:

  Agafaria una moto i correria, així es pensarien que la moto va sola i els meus pares no em veurien fent-lo. O tira una pilota al meu gos per a que corri i no sàpiga d’on ve.

 9. yoselyn diu:

  Si tingués la poció màgica per ser invisible estaria tota l’estona al supermercat menjant tot
  i ningú es donaria compte o també estaria a les botigues de roba emprovant-me tota la roba que m’agrada o també estaria viatjant a totes les ciutat del mon.

 10. Noelia Pedra Garcia diu:

  Doncs jo ho faria servir per anar a excursions, anar-me’n on vulgui, fer bromes, jugar a les tantes de la nit, veure la televisió, anar-me’n a una ciutat per conèixer-la millor o anar de vacances allà on vulgui

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *