Cançons per la trobada de corals

1. Sota Sant Llaurenç som perdudes les sabates. (bis) Les sabates són vostres, Sant Llaurenç és meu. Sota l’oranger, la mia amor que m’hi espera; Sota l’oranger, la mia amor que m’hi vol bé.
2. Sota Sant Llaurenç som perdudes les calcetes. (bis) Les calcetes són vostres, Sant Llaurenç és meu. Sota l’oranger…
3. Sota Sant Llaurenç som perduts els meus calçons. (bis) Els meus calçons són vostres, Sant Llaurenç és meu. Sota l’oranger…
4. Sota Sant Llaurenç som perduda la samarra. (bis) La samarra és vostra, Sant Llaurenç és meu. Sota l’oranger…
Referència: MAIDEU, Joaquim. Llibre de cançons. Crestomatia de cançons tradicionals catalanes. 1a ed. Barcelona: EUMO, 1992
5. Sota Sant Llaurenç som perduts els tricotats. (bis) Els tricotats són vostres, Sant Llaurenç és meu. Sota l’oranger…
6. Sota Sant Llaurenç som perdudes la cuera. (bis) La cuera és vostra, Sant Llaurenç és meu. Sota l’oranger…
7. Sota Sant Llaurenç som perdut el meu sarró. (bis) El meu sarró és vostre, Sant Llaurenç és meu. Sota l’oranger…
8. Sota Sant Llaurenç som perdut la barretina. (bis) La barretina és vostre, Sant Llaurenç és meu. Sota l’oranger…
9. Sota Sant Llaurenç som perdut el tirapeu. (bis) El tirapeu és vostre, Sant Llaurenç és meu. Sota l’oranger…

1. Vull ser un emperador, vull ser un emperador! Conqueriria moltes terres, en so de pau i sense guerres. I regnaria prudentment de l’Orient fins a Ponent; de l’Orient fins a Ponent! Vull ser un emperador! Vull ser un emperador!
2. Vull ser un emperador, vull ser un emperador! Tothom viuria amb alegria, de ser feliç no es cansaria. I regnaria prudentment de l’Orient fins a Ponent; de l’Orient fins a Ponent! Vull ser un emperador! Vull ser un emperador!
3. Vull ser un emperador, vull ser un emperador! I jo veuria com la vida treia, per tot, nova florida. I regnaria prudentment de l’Orient fins a Ponent; de l’Orient fins a Ponent! Vull ser un emperador! Vull ser un emperador!
4. Vull ser un emperador, vull ser un emperador! Aquest bell somni, cada nit, em fa feliç dins del meu llit. I regnaria prudentment de l’Orient fins a Ponent; de l’Orient fins a Ponent! Vull ser un emperador! Vull ser un emperador!

(4 cops de mà XXXX)
Corre! Salta! Canta!
Vine de seguida. 2 vegades
Corre! Salta! Canta!
Fem un cor ben gran. (X)

Tots units cantant amb alegria. (X)
Fem un cor plegat ple d’amistat. (X)
Tots units cantant amb alegria. (X)
La trobada celebrem cantant. (X)
Tot units cantant amb alegria. (X)
Estimant la música viurem. (X)
Tots units cantant amb alegria. (X)
Fem un cor plegats ple d’amistat. (X)

(4 cops de mà XXXX)
Corre! Salta! Canta!
Vine de seguida.
Corre! Salta! Canta!
Fem un cor ben gran. (X)

Corre ! Salta! Canta!
Vine de seguida.
Corre! Salta! Canta!
Fem un cor ben gran.
BEN GRAN !

Aquest article ha estat publicat en Cançons per estudiar. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *