Un camell d’Orient

[youtube]https://youtu.be/r6omYMbs_PQ[/youtube]

Aquest article ha estat publicat en Cançons per estudiar. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Un camell d’Orient

  1. Aquesta canço es molt xula i divertida perque semvla una historia i els hi hem de explicar UN CAMELL D’ORIEN ENTRA A LA CIUTAT CARREGA LA GEPA UN SAC PLE DE REGALS ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *