S’APROPA EL DIA DEL MERCAT, VINDREU?

Publicat dins de 09. PUBLICITAT, PROJECTE CUEME | Etiquetat com a | Deixa un comentari

ANEM A RÀDIO BEGUES!

“Cooperaktiva” Cooperativa Escolar de 5è A i  “ActiusSenseFi”  Cooperativa Escolar de 5è B  anem a  a ràdio a explicar el nostre projecte!

Us adjuntem  l’enllaç al programa Begues Viu que s’ha emès ahir dijous amb les entrevistes a les COOPERATIVES ESCOLARS dels alumnes de 5è.

https://alacarta.radiobegues.cat/programs/les-nil-i-una/radiobegues_podcast_172

Ha estat una gran experiència!

 

 

Publicat dins de 09. PUBLICITAT, PROJECTE CUEME | Etiquetat com a | Deixa un comentari

TALLER DE PUBLICITAT I MÀRQUETING

Les cooperatives escolars 5è A Cooperaktiva i de 5èB  Actius Sense Fi  participem en el  taller de Publicitat i Màrqueting amb l’objectiu de potenciar la visibilitat dels nostres productes i extreure’n el màxim profit de la seva publicitat.

Aviat ens posarem a  dissenyar  els cartells publicitaris!  Aquest  taller ens ha ajudat molt  a  tenir les idees una mica més clares!!

Seguim treballant!

Publicat dins de 09. PUBLICITAT, PROJECTE CUEME | Deixa un comentari

HA ARRIBAT EL MOMENT… COMENCEM A PRODUIR!!

Les cooperatives escolars 5è A Cooperaktiva i de 5èB  Actius Sense Fi   ja hem començat la producció dels nostres productes.

Ens ho estem  passat molt bé i a més a més hem fet un gran treball en equip!
Encara ens queda molt per fer … som-hi!!!

 

 

 

Publicat dins de 08. PRODUCCIÓ, PROJECTE CUEME | Etiquetat com a | Deixa un comentari

VISITEM LA COOPERATIVA CENTRAL PARC al Parc Agrari del Baix Llobregat,

“Cooperaktiva” Cooperativa Escolar de 5è A  i  “Actius  Sense Fi”  Cooperativa  hem anat al Parc Agrari del Baix Llobregat a visitar la seva  cooperativa: “Central Parc”

Us fem cinc cèntims de qui són:

La cooperativa va néixer amb la voluntat de conservar, protegir i revaloritzar el Parc Agrari del Baix Llobregat, un pulmó verd enmig de l’àrea metropolitana de Barcelona. Un grup de persones i l’ONG DESOS Opció Solidària va construir aquest projecte amb la voluntat de treballar per una societat més equitativa, sostenible i solidària.

La missió de la cooperativa és produir i comercialitzar hortalisses i fruites ecològiques i de proximitat, tot potenciant l’agricultura periurbana de Barcelona. Volen que l’ activitat es configuri com a motor bàsic de transformació econòmica i social i de garantia de la sobirania alimentaria de l’àrea metropolitana, tot promovent la inclusió social de col·lectius en situació de vulnerabilitat. És a dir, la cooperativa s’emmarcaria dins de les entitats que realitzen la denominada Agricultura Social i que actualment es troba en plena expansió al nostre territori.

La visió de la cooperativa, manifestada a través de la recuperació i posada en cultiu de terres agrícoles actualment abandonades o en desús, és participar en un sistema econòmic just, equitatiu i sostenible, respectuós amb el medi ambient i amb la salut de les persones, i promoure i fomentar els principis de proximitat i temporalitat.

Ens ha encantat conèixer de tan a prop la seva feina així com participar en el taller Boles de Llavors que ens han organitzat!

Publicat dins de 06. VISITA A UNA COOPERATIVA, PROJECTE CUEME | Etiquetat com a | Deixa un comentari

ELS NOSTRES LOGOTIPS!

 

Us presentem els nostres logotips… Us agraden? A nosaltres molt!!

Publicat dins de 03. IMATGE CORPORATIVA, PROJECTE CUEME | Etiquetat com a | Deixa un comentari

ANEM A L’AJUNTAMENT A PRESENTAR-NOS!

 

Les cooperatives escolars 5è A Cooperaktiva i de 5èB  Actius Sense Fi anem   a l’OAC per sol·licitar el reconeixement de la cooperativa amb el CIF.  També hem a anat a visitar l’Ajuntament  de Begues.  Ens ha rebut  l’Alcaldessa, Mercè Esteve i  el regidor de Comerç Jordi Montaña.

Quina visita tan interesant ens han organitzat!

Moltes gràcies per la rebuda! Endavant amb les Cooperatives!

Publicat dins de 01. CONSTITUCIÓ, PROJECTE CUEME | Etiquetat com a | Deixa un comentari

TALLER COM FER UN LOGOTIP? PENSEM I DISSENYEM LA IMATGE COORPORATIVA DE LA NOSTRA COOPERATIVA ESCOLAR!

Un cop tenim el nom de la Cooperativa Escolar, toca pensar i dissenyar  la nostra imatge corporativa.

Un any més hem comptat amb  l’ÀLex Requena, pare de l’escola i Dissenyador Gràfic ! Ha vingut a l’aula a fer-nos un taller i a donar-nos  idees i eines de com fer un bon logo! Ha estat molt interessant!

Publicat dins de 03. IMATGE CORPORATIVA, PROJECTE CUEME | Etiquetat com a | Deixa un comentari

LES NOSTRES COOPERATIVES ESCOLARS!

Ja les tenim aquí!

Comencem a caminar! Hem fet els primers passos per crear les nostres  dues cooperatives escolars.

Una de les primeres accions ha estat triar el nom de cada cooperativa! Després d’una pluja  de noms han vingut les votacions! Li hem donat força feina al secretari o secretària ja que havia d’anar anotant el recompte de vots!

Els noms  més votats han estat:

Cooperaktiva” Cooperativa Escolar de 5è A i “Actius Sense Fi” Cooperativa Escolar de 5è B.

Publicat dins de 01. CONSTITUCIÓ, PROJECTE CUEME | Etiquetat com a | Deixa un comentari

ARRENCA UN NOU PROJECTE CUEME A L’ESCOLA!

Un curs més,  els infants  de 5è A i  5èB   de primària de l’Escola Sant Cristòfor  hem engegat un nou  Projecte CUEME (Cultura Emprenedora a l’escola), amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Begues.

Què farem?  Constituirem  una cooperativa, escollirem el nom i la imatge corporativa, decidirem el finançament,  produirem els productes,  els vendrem i valorarem els  resultats.

L’objectiu és treballar en equip de forma cooperativa. Les iniciatives i les habilitats de tothom, prendre decisions, planificar i organitzar-nos amb la màxima eficiència, motivació i perseverança seran les eines claus per tirar endavant el projecte!

Som-hi doncs!

 

Publicat dins de 01. CONSTITUCIÓ, PROJECTE CUEME | Etiquetat com a | Deixa un comentari