ANEM A L’AJUNTAMENT!

0

 

Avui divendres, “ Missió Cooperativa” Cooperativa Escolar de 5è A i “Tots som un” Cooperativa Escolar de 5è B  hem anat a l’Ajuntament de Begues per sol.licitar el reconeixement de la cooperativa amb el CIF.

 

Ens han rebut l’alcadessa Mercè Esteve , la regidora  d’Educació Laura Granados i  el regidor  de Comerç Jordi Montaña.

 

 

Moltes gràcies per la rebuda!

PENSEM I DISSENYEM EL LOGO DE LA NOSTRA COOPERATIVA ESCOLAR!

0

Un cop hem tingut el nom de la Cooperativa Escolar, toca pensar i dissenyar  la nostra imatge corporativa.

Divendres passat va venir a l’Escola, l’ÀLex Requena, pare de l’escola i Dissenyador Gràfic a fer-nos un taller. 

Li vam ensenyar els nostres esbossos i amb el seu ajut, els vàrem millorar !!

Aquesta setmana ja hem votat entre tots els dissenys i ja tenim el Logo de Missió Cooperativa de 5èA  i Tots som un de 5èB !

 

LES NOSTRES COOPERATIVES ESCOLARS!

0

Ja les tenim aquí!

Ja hem fet els primers passos per crear les nostres  dues cooperatives de 5è! Hem creat els equips de treball o departaments, l’Equip Directiu..

També hem escollit el nom de cada cooperativa! Després d’una pluja  de noms han vingut les votacions! Li hem donat força feina al secretari o secretària ja que havia d’anar anotant el recompte de vots!

Els noms  més votats han estat:

Missió Cooperativa” Cooperativa Escolar de 5è A i “Tots som un” Cooperativa Escolar de 5è B. 

BENVINGUT PROJECTE CUEME: LES COOPERATIVES ESCOLARS!!

0

Aquest curs els grups de 5è A i B  de primària de l’Escola Sant Cristòfor  hem arrencat un nou  Projecte  CUEME (Cultura Emprenedora a l’escola), amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Begues.

Aquest projecte el realitzarem durant tot el curs: constitució de la cooperativa, nom i imatge corporativa, finançament, producció, venda i resultats.

L’objectiu és treballar en equip de forma cooperativa. Les iniciatives i les habilitats de tothom, prendre decisions, planificar i organitzar-nos amb la màxima eficiència, motivació i perseverança seran les eines claus per tirar endavant el projecte!

Ja hem fet la publicitat!

0

Hola a tothom,

Ja hem fet la publicitat de les nostres cooperatives.

Primer de tot, ens vam formar assistint a una xerrada sobre publicitat i màrketing. Ens van ensenyar diferents maneres d’etiquetar un producte segons el client a qui va destinat. També, ens van mostrar alguns mitjans de comunicació on podríem fer publicitat dels nostres productes.

Així doncs, hem fet flyers, pancartes i pòsters que hem penjat en diferents espais de l’escola i de Begues, i hem anat a la ràdio de Begues a fer una entrevista.

Podeu escoltar l’entrevista al següent enllaç: http://bit.ly/RBBeguesViu57

Aquí podeu veure els nostres pòsters publicitaris de les tres cooperatives escolars de Begues:

Esteu convidats al mercat solidari de les nostres cooperatives el proper dilluns 21 de 9 a 13 al passeig de l’església de Begues.

No us ho perdeu!

Ja portem 2 mesos de producció!

0

Hola a tothom,

Durant el mes de març i abril hem fet la producció dels diferents prototips que vam escollir. Ja estan gairebé tots acabats.

Els productes són artesanals i fets a mà per tots nosaltres.

La cooperativa escolar 21 Crazy Children hem produït els imants de fang, els clauers de suro i els portaespelmes. Encara falta acabar les polseres i veurem si ens dona temps de fer algun de sorpresa.

La cooperativa escolar Les 22 estrelles hem produït imans imants, clauers i cors decoratius.

La cooperativa escolar Cristofitats hem produït ous antiestres, marcs de fotografies, polseres de la sort, clauers i un punt de llibre.

Desitgem que us agradin molt, ja que ho hem fet amb molta il·lusió i entusiasme.

Adéu.

Ja hem fet l’estudi de mercat!

0

Hola a tots i totes,

Durant el mes de febrer hem fet l’estudi de mercat.

Primer, hem fet moltes enquestes per preguntar als futurs clients si comprarien o no els nostres productes i quant pagarien per cadascun d’ells.

Després, hem fet el buidatge de les enquestes i hem fet gràfiques i taules per recollir tots els resultats. Ha estat una mica complicat però ho hem aconseguit amb l’ajut dels mestres!

Finalment, tenint en conte els resultats de l’estudi de mercat i el preu que vam calcular que costava comprar el material per produir cada prototip, hem acabat de decidir quins productes farem, quants exemplars de cada i el preu de venta.

Aviat us farem la publicitat amb tots els productes de cada cooperativa.

 

 

Ja hem dissenyat els prototips!

0

Durant el mes de gener hem acabat de dissenyar i presentar els nostres prototips. Els prototips són els diferents productes que podem produir i vendre. Hem muntat tres parades, una de cada cooperativa per exposar-los.

Durant el mes de febrer farem un estudi de mercat per decidir quins són els productes més adients. També farem un pressupost i cada soci i sòcia farà una aportació econòmica inicial.

 

Visita de la cooperativa La Closa (Bon Àrea)

0

El dia 10 de gener vam anar a visitar la Cooperativa La Closa del grup Bon Àrea. Ha estat una sortida molt interessant ja que hem observat com funciona una cooperativa. Nosaltres ja tenim en marxa les nostres cooperatives escolars i segurament podrem agafar idees per organitzar-nos millor per produir i fabricar els nostres productes.

També hem aprofitat per visitar el centre històric de Guissona i el museu d’història on hem pogut observar restes romanes i aprendre sobre la fundació de la ciutat, uns coneixements també molt útils per començar ara el nostre projecte d’història sobre Els Romans.

Ja tenim el NIF!

0

Aquest dimarts hem anat a buscar el NIF a l’ajuntament de Begues. Ens ha rebut l’alcaldessa del poble. Es diu Merçè. Hem fet una reunió els tres equips directius i la Merçè al seu despatx. Ha llegit les instàncies i nosaltres hem explicat els projectes. Ha anat molt bé. Ens han acceptat els tres i ens han donat el NIF.

Go to Top