Ja tenim el NIF!

0

Aquest dimarts hem anat a buscar el NIF a l’ajuntament de Begues. Ens ha rebut l’alcaldessa del poble. Es diu Merçè. Hem fet una reunió els tres equips directius i la Merçè al seu despatx. Ha llegit les instàncies i nosaltres hem explicat els projectes. Ha anat molt bé. Ens han acceptat els tres i ens han donat el NIF.

Ja hem anat a l’ajuntament!

0

Avui hem anat a l’Ajuntament de Begues per sol.licitar el reconeixement de la cooperativa amb el NIF i demanar el permís per poder exposar i vendre les nostres productes al carrer. Haurem de tornar en 3 setmanes.

Hem fet el disseny del logotip!

0

Les cooperatives de cinquè ja tenim el logotip.

Primer de tot, tots hem fet un primer disseny i més tard el departament de disseny i publictat amb totes les idees ha dissenyat ja el logotip definitiu.

Cada cooperativa ha fet el seu. Serà la imatge corporativa de cadascuna de les nostres cooperatives.

Hem creat tres cooperatives!

0

Ja hem fet els primers passos per crear les nostres 3 cooperatives de cinquè: hem creat els equips de treball o departaments, l’equip directiu, hem escollit el nom, hem fet les actes de constitució i escrit les normes de funcionament o estatuts.

Benvinguts al bloc de les cooperatives escolars de l’Escola Sant Cristòfor

0

Aquest curs els grups de 5è de primària hem iniciat un projecte per crear una cooperativa a partir de la proposta CUEME (Cultura Emprenedora a l’escola), amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Begues.

Aquest projecte el realitzarem durant tot el curs: constitució de la cooperativa, nom i imatge corporativa, finançament, producció, venda i resultats.

L’objectiu és treballar en equip de forma cooperativa, així doncs, aportar les iniciatives i les habilitats de tothom, prendre decisions, planificar i organitzar-nos amb la màxima eficiència, motivació i perseverança.

Go to Top