Ja hem fet la tria i comencem a treballar

Els contacontes de la UEC hem triat el  conte que treballarem: El peix irisat

 

La representació del conte la realitzarem mitjançant ombres xineses i a partir de titelles elaborades amb cartolina i cel•lofana de colors.
Per tant, el primer pas ha consistit en fer una recerca sobre aquest tipus de teatre i què és el que es necessita per portar-ho a la pràctica.
En segon lloc, els alumnes s’han distribuït les diverses tasques: titellaires, narradors, encarregats de la música i les llums, etc., de manera que tots participen i es responsabilitzen d’unes tasques concretes. Es tracta d’un treball cooperatiu ja que per a que el resultat final sigui satisfactori cal que tots es comprometin en la consecució d’una meta comú i on és necessària la implicació de tots.
Finalment, s’han elaborat les titelles i l’escenari. Cal agrair al Centre de Recursos Pedagògics de les Garrigues que ens hagi facilitat algun material necessari, com el projector de transparències.

 

 

 

 

Els contacontes de 3rC d’Eso hem triat els dos contes que treballarem:

 

contes triats

Els contes triats

 

 

ASSAIGS

Són moltes les hores de classe que hem aprofitat per assajar, de fet de les tres hores de classe de castellà que tenim cada setmana, tot el segon trimestre, una  l’hem dedicat a assajar el contacontes i al març, una vegada haurem acabat l’avaluació del 2n trimestre, i fins el dia del contacontes hi dedicarem totes les hores de classe de castellà.

En els primers assajos hem llegit, buscat l’entonació adecuada, hem ressaltat les paraules més importants, hem mirat d’acompanyar amb gests el text… i ens trobem amb el primer problema: això fa vergonya!

 

 

Podeu veure més informació dels contes a la pàgina del nostre blog: Els contes

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *