Les parts del cos

ACTIVITAT 5: Presentació “ Les parts del cos”.

Aquesta activitat consisteix en la presentació de un vídeo de YouTube on es mostra les imatges de diferents parts del cos i els nens/es les identifiquem. Aquesta activitat ens permet un diàleg del grup classe i una avaluació de les parts del cos que coneixen.
El vídeo es presenta després de realitzar les diferents sessions de treball de l’esquema corporal.
Objectiu: Identificar les diferents parts del cos.

Metodologia: Activitat per realitzar a l’aula amb tot el grup classe. Aqueta activitat s’ha de portar a terme després d’un treball d’activitats previ de coneixement i de les diferents parts del cos. Aquestes activitats preveies a l’aula de psicomotricitat ens permeten reconèixer, identificar i representar les diferents parts en el propi cos i en els companys.

Temporització: Una sessió de 35 minuts.

Recursos : Necessitem un ordinador amb connexió a Internet, un canó amb pantalla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *