COMENCEM LES ACTIVITATS EN GRUP

L’activitat que heu de realitzar cadascun dels grups de la classe, consisteix en la creació d’una presentació d’aquells continguts que formen part de la temàtica que li correspon a cada grup, així com portar a terme aquesta presentació davant del grup classe.
La presentació es realitzarà o bé a partir d’un powerpoint, d’un mural utilitzant el programa glogster (http://edu.glogster.com/), o bé d’una presentació fent servir el programa sparkol.
Cada grup disposeu d’un conjunt de preguntes que us serveix de guia en l’estudi d’aquells continguts més importants que han d’aparèixer en la vostra exposició; així com un conjunt de pàgines web (d’informació o d’activitats, vídeos, etc) que podreu consultar per obtenir la informació necessària (VEURE EN LA PÀGINA DEL MENÚ D’ACTIVITATS GRUPALS).
Començareu la feina a partir de la visualització de la pàgina que s’adjudica al vostre grup, en la qual s’exposen el conjunt d’activitats que heu d’anar fent. Així mateix, això pot anar acompanyat d’algunes de les tasques col.lectives que us aniré detallant més endavant.
Ànim! Ja podeu començar la feina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *