COMENCEM LES ACTIVITATS EN GRUP

L’activitat que heu de realitzar cadascun dels grups de la classe, consisteix en la creació d’una presentació d’aquells continguts que formen part de la temàtica que li correspon a cada grup, així com portar a terme aquesta presentació davant del grup classe.
La presentació es realitzarà o bé a partir d’un powerpoint, d’un mural utilitzant el programa glogster (http://edu.glogster.com/), o bé d’una presentació fent servir el programa sparkol.
Cada grup disposeu d’un conjunt de preguntes que us serveix de guia en l’estudi d’aquells continguts més importants que han d’aparèixer en la vostra exposició; així com un conjunt de pàgines web (d’informació o d’activitats, vídeos, etc) que podreu consultar per obtenir la informació necessària (VEURE EN LA PÀGINA DEL MENÚ D’ACTIVITATS GRUPALS).
Començareu la feina a partir de la visualització de la pàgina que s’adjudica al vostre grup, en la qual s’exposen el conjunt d’activitats que heu d’anar fent. Així mateix, això pot anar acompanyat d’algunes de les tasques col.lectives que us aniré detallant més endavant.
Ànim! Ja podeu començar la feina.

COMENCEM EL NOU TEMA: “LA TERRA I L’UNIVERS”

Bon dia a tots!
Comencem el nou tema. Com ja sabeu cada grup creat ha de treballar una part del tema i després exposar-lo davant els altres grups. No obstant, per aproximar-nos una mica a la temàtica general, aquí teniu uns videos que podeu anar mirant per endinsar-vos en els nous conceptes. Esperem que us agradin.

Vídeo nº1: Orígen de la Terra

Vídeo nº2: Big Bang Inici de l’Universo

Vídeo nº3: L’Univers i les Galàxies.

BENVINGUTS AL BLOC

Hola a tots i a totes!
Us volem donar la benvinguda al nou bloc de Coneixement del Medi de la classe de quart. Esperem que a tots ens agradi molt participar-hi i que gaudim tots junts de la feina feta.
Us volem animar a fer comentaris i a donar la vostra opinió sempre respectant als vostres companys i companyes.
Que tingueu un bon curs!!!.