INICI

Benvinguts i Benvingudes a aquest blog. El meu nom és Ana Maria sóc mestre però treballo de TEI en una classe de P3. Després deu anys treballant en aquest món la meva intenció es cambiar i poder pasar a ser docent. I la millor manera és continuar creixent primer com a persona i després com a professional. Ja sigui amb la mainada, a la classe, amb els companys i companyes, amb cursos, etc. Aquest món és molt ric i no podem deixar de créixer, continuament. Hem de ser com un riu que durant el seu recorregut pot trobar-se alguns obstacles, en ocasions pot anar més ràpid o més lent, però sempre continuará. Res el detindrà. I tot això li servirà per poder arribar al seu destí.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *