EL MONSTRE DE COLORS

EL MONSTRE DE COLORS de l’ autora i il·lustradora Anna Llenas. Conte molt interessant per poder treballar a l’ etapa d’ educación infantil. Per què? Els colors diuen molt de nosaltres. El llenguantge de les emocions és fascinant i importantíssim en aquestes edats. Per això s’ ha de  treballar molt i molt bé.

Riure, controlar, expressar, estimar, escoltar, plorar, compartir, crear, cridar,…són alguns motius o sensacions que poden sorgir d’ una emoció. A continuació us deixó un petit enllaç per pode veure aquest marevellós conte.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5HrkHGJZBmE[/youtube]

 

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

INICI

Benvinguts i Benvingudes a aquest blog. El meu nom és Ana Maria sóc mestre però treballo de TEI en una classe de P3. Després deu anys treballant en aquest món la meva intenció es cambiar i poder pasar a ser docent. I la millor manera és continuar creixent primer com a persona i després com a professional. Ja sigui amb la mainada, a la classe, amb els companys i companyes, amb cursos, etc. Aquest món és molt ric i no podem deixar de créixer, continuament. Hem de ser com un riu que durant el seu recorregut pot trobar-se alguns obstacles, en ocasions pot anar més ràpid o més lent, però sempre continuará. Res el detindrà. I tot això li servirà per poder arribar al seu destí.

Publicat dins de General | Deixa un comentari