EL MONSTRE DE COLORS

EL MONSTRE DE COLORS de l’ autora i il·lustradora Anna Llenas. Conte molt interessant per poder treballar a l’ etapa d’ educación infantil. Per què? Els colors diuen molt de nosaltres. El llenguantge de les emocions és fascinant i importantíssim en aquestes edats. Per això s’ ha de  treballar molt i molt bé.

Riure, controlar, expressar, estimar, escoltar, plorar, compartir, crear, cridar,…són alguns motius o sensacions que poden sorgir d’ una emoció. A continuació us deixó un petit enllaç per pode veure aquest marevellós conte.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5HrkHGJZBmE[/youtube]

 

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *