L’autisme infantil

Com a professionals de l’Educació infantil (TEI) és important que conegueu la importància d’aquest trastorn per a adquirir pautes per comprendre’l. L’autisme és la malaltia més comuna dins del grup dels trastorns del desenvolupament, conegut com a trastorns de l’espectre autista. Es caracteritza per una escassa interacció social, problemes en la comunicació verbal i no verbal, activitats i interessos greument limitats, inusuals i repetitius. Altres trastorns de l’espectre autista inclouen la síndrome d’Asperger, la síndrome de Rett, el trastorn desintegratiu infantil i el trastorn general del desenvolupament no especificat o atípic. Un de cada 155 nens presenten un trastorn de l’espectre autista. Els homes tenen quatre vegades més probabilitat de presentar-lo que les dones, però sovint aquestes el pateixen més severament que ells.

Degut a que un dels objectius de la LOE és introduir l’anglès als cicles formatius ja que potser, d’aquí a un temps estareu fent practiques en algun país de llengua anglesa, us proposo una lectura en anglès sobre l’autisme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *