OPINEM SOBRE ELS LLIBRES LLEGITS…

robinson crusoe

ROBINSON CRUSOE de Daniel Defoe

El llibre m’ha semblat molt interessant. El que més m’ha sobtat ha estat veure com Robinson podia sobreviure durant tant de temps apartat de la civilització i també com persones com els canívals podien alimentar-se d’éssers de la seva espècie.

Tura Danés Serrat (1r d’ESO)

El llibre m’ha semblat molt interesant ja que demostra un estil de supervivència molt bo. En Robinson va aguantar molt bé els dies que va passar a l’illa i no es va donar per vençut. La part del llibre que m’ha semblat més interesant és quan descobreix l’existència de caníbals a l’illa. En general el llibre es va posant interesant en el seu transcurs.

Luisa Maria Tavera (1r d’ESO)

Aquest llibre m’ha agradat molt ja que he après moltes coses sobre la època en que passa la historia. En aquella època es va començar a fer el tràfic d’esclaus, el vaixell era dels únics transports que hi havia… . També m’ha sobtat molt que alguns dels personatges que arribaven a la illa on estava en Robinson eren caníbals cosa, que m’ha semblat molt estranya. També m’ha agradat molt el personatge Divendres per la seva innocència i les ganes d’aprendre la religió i l’idioma den Robinson.

Júlia Guix (1r d’ESO)

M’ha agradat molt el llibre, l’he trobat molt interesant ja que el protagonista és un gran exemple d’esforç i superació ja que ha d’esforçar-se molt i treballar molt dur per aconseguir sobreviure i tenir una qualitat de vida acceptable. a part d’aquestes coses positives m’ha agradat molt en concret el personatge Divendres ja que trobo que és un model a seguir pel que fa la seva capacitat d’adaptació i les ganes que posa quan té alguna cosa per aprendre d’una cultura totalment diferent de la seva.

Pol Puigdemont (1r d’ESO)

La història d’aquest home, que ha estat nàufrag en diverses ocasions, es basa en la supervivència en una illa durant molts anys. Ell mateix decidí aventurar-se a la mar tot i sentir les advertències del seu pare abans d’embarcar. Desafortunadament va patir alguns ensurts però, amb valentia i amb l’ajuda dels consells del pare va sobreviure a les calamitats que li va suposar la expedició.

Adrià Guix (3r d’ESO)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *