OPINA SOBRE GRANS ESPERANCES DE CHARLES DICKENS

dickens

POL PUIGDEMONT
Es un gran llibre que demostra el per què del seu sobrenom “la obra mestra de Dickens”. Penso que és espectacular ja que aconsegueix que et puguis posar a la pell del personatge i el gir del final és impressionant. Sorprèn molt i recomano aquest fantàstic llibre a tot aficionat a la lectura ja que es una obra molt entretinguda i emocionant.

JÚLIA GUIX
Aquest llibre m’ha agradat molt, ja que parla d’un dels temes més importants per la vida. Ens explica que no cal tenir diners per ser feliç i que la felicitat es troba amb la gent del teu entorn sigui rica o pobra. Aquestes lliçons que el llibre dóna de la vida són les que han fet d’ell un llibre genial.

DAVID PUJOL
Jo crec que és un llibre molt entretingut i divertit, tot hi que també confús en algunes parts, però es barregen amb el text i formen una història genial.

GENÍS CARGOL
M’ha agradat molt l’ambient, m’ha fet entrar a la història el context del relat, les riqueses del protagonista, els valors de saber quan els diners s’han de guardar i quan s’han de gastar.

CLARA AULINAS
Trobo que aquest llibre està molt bé, he descobert un estil diferent, que fa la lectura més amena i divertida. Les descripcions dels llocs que apareixen, com Londres i la Casa Satis, fa que et puguis imaginar dins la història, sent un dels protagonistes.

ANNA GARNATXE
M’ha agradat aquest llibre perquè no havia llegit mai un d’aquest autor i ho fa molt bé, s’entén perfectament.

SANDRA MORENO
M’ha encantat, ja que mai t’esperes que passarà i final em va impactar, perquè no m’esperava que acabarien junts l’Estel·la i en Pip. Es un llibre molt recomanable per a nens de secundària.

SARA CANSECO
M’ha agradat molt aquest llibre, sobretot perquè no m’esperava el final. És un dels llibres que m’ha agradat més.

MÒNICA OLIVERAS
Aquest llibre m’ha agradat molt. Et diu que no siguis d’una altra manera per una altre persona, sigues tu mateix. El final ha estat una mica sorprenent, però ja m’imaginava que en Pip acabaria amb l’Estel·la.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *