Projecte: La rebosteria

Fa unes setmanes que la classe Cloïsses hem començat a treballar entorn el tema de la rebosteria, a partir d’haver triat aquest projecte de treball tots plegats. Ja portem unes quantes sessions investigant, amb l’ajuda del Miguel, el mestre de pràctiques que ha engegat aquest treball i ha compartit amb nosaltres moltes activitats divertides i interessants. Hem après a mesurar capacitat i massa, l’origen i la història de la rebosteria, curiositats sobre els pastissos i els mestres pastissers d’arreu del món i un munt de receptes dolces de diversos països. Avui hem elaborat coques de iogurt i magdalenes, i els hi hem afegit colorant alimentari per aconseguir un aspecte més divertit. Mireu i gaudiu!

6 thoughts on “Projecte: La rebosteria

 1. agueda

  quina chulada les fotografies me encanten son el bons records que en emportarem a l’institut de nosltres de la vanessa i de el miguel jijiji petons!!!!

  Reply
  1. Vanessa Post author

   Gràcies pel teu comentari, Àgueda. Ha estat molt maco tot el projecte de la rebosteria. Hem après un munt de coses i ens ho hem passat molt bé. Un petonet!

   Reply
  1. Vanessa Post author

   Me n’alegro molt, David! Espero que hàgiu començat molt bé l’ institut. Seguim en contacte pel bloc. Una abraçada i mooooolts petons! Fins aviat. Ja m’ explicareu com va l’institut!

   Reply
 2. Agueda Velarde Flores

  quins records vanessa deu meu fa molt que no et veiem te trobem a faltar moltissim molts petons meus i de les dues clases especialment la teva!! testimem vanessa!! ens va molt be a tots a veure cuan et veiem ee?? moltissims petons!!! <3 <3

  Reply
  1. Vanessa Post author

   Hola Àgueda! M’encanta que seguiu entrant al bloc. Jo ara ja feia temps que no entrava però he pensat que potser algú hi deixava missatges i…quina sorpresa tan meravellosa comprovar que sí. Us envio molts petons a tots i totes i us animo a seguir deixant els vostres missatges. Una abraçada ben forta!

   Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *