El peix feliç

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WSs1W7mP29M&feature=youtube_gdata_player[/youtube]

Avui ha sigut una tarda especial perquè hem parlat de l’amistat i dels problemes que de vegades ens trobem quan sorgeixen conflictes amb els amics que ens estimem. Hem plorat i ens hem abraçat. Algú ha dit que ha estat una tarda molt bonica i ben segur que tots la recordarem perquè no hem après llengua ni medi ni matemàtiques. Hem après a gestionar les nostres emocions i la importància de tenir cura i tractar bé els que tenim a prop. Aquí us deixo una història preciiosa que també té un missatge sobre l’amistat. Us animeu a escriure comentaris sobre allò que ens ensenya?

13 thoughts on “El peix feliç

  1. santi

    m’agradat trata sobre un senyor que va sempre a veure una pecera boracho,plubent un dia un peix vol surtir i el compra el senyor cuan el copra el peix es posa content un dia un sobni pensa que el peix no pot estar encerat el porta amb una barca al mar i el tira per que nedi i es posa mes content el peix per aixo se posa de color verd

    Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *