Projecte: La rebosteria

Fa unes setmanes que la classe Cloïsses hem començat a treballar entorn el tema de la rebosteria, a partir d’haver triat aquest projecte de treball tots plegats. Ja portem unes quantes sessions investigant, amb l’ajuda del Miguel, el mestre de pràctiques que ha engegat aquest treball i ha compartit amb nosaltres moltes activitats divertides i interessants. Hem après a mesurar capacitat i massa, l’origen i la història de la rebosteria, curiositats sobre els pastissos i els mestres pastissers d’arreu del món i un munt de receptes dolces de diversos països. Avui hem elaborat coques de iogurt i magdalenes, i els hi hem afegit colorant alimentari per aconseguir un aspecte més divertit. Mireu i gaudiu!

El peix feliç

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WSs1W7mP29M&feature=youtube_gdata_player[/youtube]

Avui ha sigut una tarda especial perquè hem parlat de l’amistat i dels problemes que de vegades ens trobem quan sorgeixen conflictes amb els amics que ens estimem. Hem plorat i ens hem abraçat. Algú ha dit que ha estat una tarda molt bonica i ben segur que tots la recordarem perquè no hem après llengua ni medi ni matemàtiques. Hem après a gestionar les nostres emocions i la importància de tenir cura i tractar bé els que tenim a prop. Aquí us deixo una història preciiosa que també té un missatge sobre l’amistat. Us animeu a escriure comentaris sobre allò que ens ensenya?