Visitem les pistes d’atletisme de Lloret

Visitem les pistes d’atletisme de lloret amb l’Àngel Mullera! 

El divendres 20 de maig ens vam desplaçar amb autocar fins a les pistes d’atletisme de Lloret disposats a transformar-nos en veritables atletes olímpics encara que només fos per un matí!

Aquesta sortida tenia com a objectiu, entre altres, conèixer sobre el terreny el lloc on s’entrena l’Àngel Mullera que, recordem, va ser l’esportista d’elit que ens va visitar durant la realització del projecte interdisciplinari sobre els jocs olímpics treballat aquest curs.

En arribar ens vam asseure a la graderia per tenir una visió de conjunt de totes les instal·lacions.

Vam esmorzar i després l’Àngel ens va acompanyar per les diferents parts de la pista i a cadascuna ens va explicar quina prova s’hi feia i com ho feien els esportistes per a practicar-la: llançament de disc, de martell, de javelina i de pes, salts de longitud i d’alçada (amb perxa o sense) i carreres de diferents longituds i de relleus, d’on sortien els atletes, les valles i les ries per a fer carreres d’obstacles… Vam poder sospesar el disc, el martell i una pesa i també veure com era una javelina.

Una vegada conegut l’indret ens vam posar per grups i vam practicar una carrera de relleus amb un testimoni de veritat!

Mentre érem allà, també vam tenir la sort de poder veure i saludar un altre atleta olímpic que s’estava entrenant en aquell moment, en José Luís Blanco.

Vam acabar ben cansats i amb molta set, però molt contents d’haver compartit de nou un matí amb l’Àngel. Moltes gràcies, Àngel!

Abans de marxar ens vam fer una fotografia de grup amb l’Àngel a l’entrada del recinte, ens vam acomiadar i vam tornar cap a l’escola.

Us convidem a fer un cop d’ull a les fotografies que vam fer durant la sortida.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *