Aventura Frutiland

Aquest matí del dimecres 2 de març de 2016 en Jack Espàrrec i la Maduixa Jones, dos exploradors de renom,ens han vingut a buscar per complir amb la missió que ens va encarregar el Departament Internacional de Protecció de la Salut el dilluns passat a través d’una carta.

La carta deia que en els darrers anys els hàbits alimentaris ja no eren tan sans, que no menjàvem tanta fruita i verdura com abans i que en comptes de beure aigua, bevíem massa sucs envasats. Aquesta tendència havia de canviar perquè cada cop apareixen més malalties derivades de la mala alimentació.

A l’Illa de Frutiland hi viu el gran savi Vitaminus Salus que posseeix el medalló que conté el secret de la bona salut i un elixir extraordinari capaç de prevenir malalties. El savi,molt trapella, va trencar el medalló en tres trossos i els va amagar a l’illa perquè la situació anés empitjorant en comptes de millorar.

La nostra missió era la d’anar a Frutiland, trobar les parts del medalló i reconstruir-lo per poder tornar als bons hàbits alimentaris i gaudir d’una bona salut.

En Jack i la Maduixa ens han portat a l’illa amb el seu vaixell. Hi hem entrat ben ajupits per la Gruta dels Amagatalls, hem anat a l’Arbre de les Olors i a la Cova dels Sentits. A cada lloc hem resolt un enigma i una prova: endevinar les fruites i verdures amagades utilitzant el tacte, descobrir l’olor intrusa amb l’olfacte, i esbrinar les fruites i verdures fent servir el gust i hi hem trobat un tros del medalló. Al final hem reconstruït el medalló, hem begut l’elixir i ara gaudirem d’una bona salut, però no hem d’oblidar de menjar fruita i verdura cada dia, no podem consumir tants aliments que contenen sucre,hem de beure aigua en comptes de tants sucs i fer activitat física diària.

Ens ho hem passat molt bé amb totes les aventures que hem viscut a Frutiland !Per això volem compartir amb vosaltres les fotografies que hem fet.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *