Colònies de 2n i 4t

VAM ANAR DE COLÒNIES!

El dilluns 25 i el dimarts 26 del passat mes d’abril els i les alumnes de segon i de quart vam anar de colònies a Mas Gircós (municipi de Sant Ferriol), una masia situada en plena natura entre Besalú i Argelaguer.

L’autocar ens va portar fins a Besalú on els monitors ja ens esperaven per esmorzar i fer-nos una visita teatralitzada per la vila medieval. En acabar vam pujar de nou a l’autocar amb els monitors i vam arribar a la casa on vam deixar les motxilles, ens van explicar el funcionament i vam dinar.

Després de jugar una mica ens vam instal·lar i vam realitzar les activitats de la tarda: els de segon vam conèixer el comte Bisuldunum, vam fer un torneig medieval i vam construir una bandera i els de quart vam practicar alguns oficis artesans com ara coure pa amb llenya que vam recollir al bosc de tocar la casa. Tot seguit ens vam dutxar, vam sopar i vam fer el joc de nit (Dracum nocte).

Vam anar a dormir, alguns més de pressa que d’altres, i l’endemà a les nou del matí ja ho teníem tot recollit i a punt per anar a esmorzar. Els de segon, havíem d’estar ben preparats per anar al bosc a la recerca del Grial, que vam trobar després de superar unes quantes proves i seguir les pistes. Els de quart, necessitàvem energia per poder participar en la processó de senyeres i el torneig medieval.

Vam dinar, ens vam acomiadar del comte, vam carregar les maletes i vam pujar a l’autocar per tornar cap a Llagostera on ens esperaven els pares.

Ens ho vam passar molt bé amb les cançons que ens van ensenyar, la convivència amb els companys/es, monitors/es i mestres i vam poder disfrutar del menjar i de totes les activitats que vam fer enmig de la natura. És per això que ens agradaria compartir amb vosaltres les fotografies que vam realitzar. Esperem que gaudiu molt veient-les!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *