29 D’OCTUBRE: L’EQUIP DE RODATGE

Avui, al taller de cinema hem vist i tocat allò que es necessita per fer una pel·lícula:

– càmera

girafa o perxa

– micròfon

– pistola

– zeppelin

– gos o funda

– bateria de la càmera

– auriculars de so

– cables

– trípode

– cintes

També hem après a utilitzar el balanç de blancs, a enfocar, a ajustar el so i a posar el diafragma.

Hem practicat amb el muntatge de la càmera al trípode i l’equip de so i també ho hem desmuntat i endreçat tot.

amelie.jpg

Com que avui hem fet dos grups, a la segona part hem canviat de lloc i hem parlat de les primeres idees dels nostres minuts Lumière. També ens hem dedicat a veure alguns trossos de pel·lícula per fixar-nos en el COLOR com Big Fish o Amelie.

IKER i MARC

Una resposta a “29 D’OCTUBRE: L’EQUIP DE RODATGE”

 1. mrodr459 Diu:

  Hola!
  Sóc la Isabel de l’escola Mestre Morera (els vostres agermanats). Poquet a poquet ens estem posant al dia en aquestes coses de les noves tecnologies i aviat els propis nens i nenes de la classe dels Somniadors us faran comentaris.

  De moment, jo us volia dir que nosaltres també hem vist seqüències del film Amelie. És molt interessant observar els colors que surten. Quins són els colors que heu destacat? A veure si coincideixen amb els que hem destacat nosaltres.

  Una abraçada
  Isabel

Deixa una resposta